Hey, we hebben een paar cookies
Door te klikken op 'Alle cookies toestaan', stem je in met het opslaan van cookies op je apparaat, om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik te analyseren en bij te dragen aan onze marketingactiviteiten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor meer informatie.

Cruisen op de Fintech-golven: Mijn onvergetelijke reis met bunq in Istanbul

13 november 2023

Januari 2023 markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk in mijn leven, toen ik begon met mijn baan bij bunq, een bedrijf dat golven aan het maken was in de fintech-industrie. Ik werd aangenomen als eerstelijnsgids, klaar om aan een spannend avontuur te beginnen. Een maand geleden zat ik in de rol van tweedelijnsgids. Vandaag wil ik je mee terugnemen naar die allereerste dag, toen ik vol nerveuze opwinding was en omringd door de hartelijkste collega's.

Als het eerste team dat het kantoor in Istanbul lanceerde, voelden mijn collega's en ik ons als pioniers, die zich in het onbekende waagden om bunq's innovatieve visie naar een nieuwe hoek van de wereld te brengen. Ik voelde het gewicht van de verantwoordelijkheid op mijn schouders. De verwachting van wat er in het verschiet lag, gemengd met de spanning om deel uit te maken van zo'n baanbrekend team, zorgde voor een onvergetelijke start van mijn reis bij bunq.

Op mijn eerste dag kwam ik vol zenuwen aan op kantoor in Istanbul, klaar om alle uitdagingen en kansen aan te gaan. Mijn eerste opwinding ging echter gepaard met een kleine tegenslag - de eerste twee MacBooks die ik ontving leken wat technische problemen te hebben. Terwijl dit op elke andere werkplek een stressvolle situatie zou zijn geweest, was de sfeer op bunq anders. Wat de meeste indruk op me maakte, was de vriendelijkheid en kameraadschap van mijn collega's. In plaats van in paniek te raken of me het gevoel te geven dat ik tot last ben, kwamen ze samen om het probleem snel op te lossen. Zonder aarzelen gaven ze me een derde MacBook die vlekkeloos werkte. Dit gebaar illustreerde de toewijding van het bedrijf om te zorgen voor een soepele inwerkervaring en om een gevoel van eenheid binnen het team te bevorderen. De rest van de dag was een wervelwind van introducties, training en het opnemen van informatie over bunq's cultuur en waarden. Het was fascinerend om te zien hoe een relatief jong bedrijf als bunq in staat was om innovatie te combineren met een gevoel van saamhorigheid, zelfs terwijl ze snel uitbreidden.

De functie van eerstelijnsgids hield in dat ik klanten van bunqhielp met hun vragen en oplossingen bood voor hun financiële behoeften. Het was mijn verantwoordelijkheid om te zorgen voor een naadloze ervaring voor onze gebruikers en hen door de wereld van bunqproducten te leiden. Bij elk gesprek kreeg ik waardevolle inzichten in de wereld van fintech en de unieke functies die bunq onderscheiden.

We gaan nu snel verder en ik heb de overstap gemaakt naar de rol van tweedelijnsgids, met een beter begrip van het product en de services. Mijn reis is snel gegaan en dat is allemaal te danken aan de ondersteunende omgeving die bunq biedt voor zijn werknemers.

Kort samengevat was mijn eerste dag bij bunq een achtbaan van emoties, van nervositeit tot dankbaarheid voor het warme welkom van mijn collega's. De toewijding van het bedrijf om de beste ervaring te bieden voor zowel werknemers als klanten heeft mijn reis onvergetelijk gemaakt. Terwijl ik verder groei, ben ik enthousiast om deel uit te maken van een team dat niet alleen de fintech-wereld verandert, maar ook een standaard zet voor hoe een werkplek zou moeten zijn - ondersteunend, innovatief en een plezier om deel van uit te maken.

Deel dit bericht
KopieLinkedInTwitterFacebookInstagram

Probeer bunq met een gratis proefperiode van 30 dagen 🚀

Open je rekening in 5 minuten, gewoon met je mobiel.

Meld je aan