Hé, we hebben koekjes
Door op "Accepteren" te klikken , ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Cookieverklaring voor meer informatie.

Ontdek de wereld van backend met bunq in Istanbul!

13 december 2023

Ik heb begin 20 gestudeerd aan technische scholen, maar de tijd dat ik een masteropleiding volgde in Milaan was een van de beste periodes van mijn studentenleven. Later werkte ik in de defensie- en game-industrie, maar ik was niet in een positie waarin ik voldoende voldoening kon halen uit wat ik creëerde. Plotseling drong het tot me door - dat dit gevoel pas zou verdwijnen als ik mijn carrière zou veranderen in een functie waarin ik mijn opleiding beter kon benutten, om dingen te produceren waar ik trots op kon zijn. Dit was voor mij het moment om mijn carrière te heroverwegen, want als je dit gevoel ervaart: geld, positie, titels, enz. worden volkomen betekenisloos. Binnen een paar dagen diende ik mijn ontslag in en begon ik na te denken over de volgende stap. In die tijd, toen ik nauw samenwerkte met het backendteam in het gamebedrijf, hielpen ze me realiseren dat werken aan de achterkant precies was wat ik zocht. Ik ben mijn vrienden erg dankbaar dat ze me hebben geholpen bij het vinden van de rol die ik sinds de verandering met veel plezier vervul.

Ik begon bij bunq als backend developer in het kantoor in Istanbul, de eerste in een dergelijke functie hier. Natuurlijk vroeg ik me af of ik me op 30-jarige leeftijd wel zou kunnen aanpassen aan een carrièreswitch. Maar toen ik net begonnen was, verdwenen al die vragen. Ik realiseerde me dat het een geweldige beslissing was! We hebben een geweldig backend team op bunq, met mensen die niet alleen experts zijn in hun vakgebied, maar ook geweldige persoonlijkheden om plezier mee te hebben.

Om mijn verhaal samen te vatten, wil ik een treffend citaat delen uit "Samarkand," van Amin Maalouf: "Tijd heeft twee gezichten, zei Khayyam tegen zichzelf. Het heeft twee dimensies, zijn lengte wordt gemeten door het ritme van de zon, maar zijn diepte door het ritme van passie." Elke ochtend zit ik achter mijn bureau en open ik mijn laptop met de passie om de status quo in de bankwereld te veranderen met bunq en mijn collega's.

Deel dit bericht
KopieLinkedInTwitterFacebookInstagram

Start je gratis proefabonnement van 30 dagen 🚀

Open je rekening in 5 minuten, gewoon met je mobiel.

Aan de slag